Familiesamling 2024

Postet av MjøsSki den 23. Aug 2024

Årets familiesamling blir i år på Thon Hotel Skeikampen. Sett av lørdag 23. November til søndag 24.November. Dette blir en helg stappet med god stemning og trening. Vi oppfordrer alle til å melde seg på, da dette er en sosial og fin tur for å komme i gang til vinteren.

Se vedlagte invitasjon for informasjon!

Familiesamling Skeikampen 2024.pdf



Sommerskiskolen 2024

Postet av MjøsSki den 16. Aug 2024

Årets sommerskiskole er over for denne gang. Det har vært fire superfine dager på Veldre sag og i omegn.

30 utøvere fra ulike klubber var påmeldt dette året, og med på laget var det 9 trenere som er aktive/tidligere aktive utøvere fra egen klubb. I tillegg hadde vi med to hardt satsende skiskyttergutter på torsdag. (Lars Kongssund og Fredrik Nystrand.)

Mandag kort oppsummert: Blide barn, knall sol og flinke trenere. Rett og slett en herlig gjeng! 
Dagen startet med to Mesternes mester konkurranser: holde ballongen og Kims lek. Et par små vindkast fikk skylda for ballong-slipp og en tidlig exit på noen, men det ble flere muligheter senere i uka. 
Ellers ble det to økter på rulleski og ei med løpesko. Det har vært stafetter, bandy, utforkjøring, orgeltramp og masse mer med rulleski på beina. Løpeøktene var mer av den slitsomme varianten da trenerne serverte intervaller i både bakker og ulendt terreng.

Tirsdag ble også dagen startet med to Mesternes mester- øvelser etter frokost: støvelkast og doruller’n.
Mange ivrige unger og lagånden var sterk! Så ble det en styrkeøkt med mye lek og konkurranse! 
Etter lunsj var det hurtighet/spenst og vannaktivitet, det ble gjennomført i myra, der ble det mye latter og glede. Og det gikk nok frivillig verst utover trenerne! 

Onsdag startet med frokost, bursdagssang og litt kake før vi gikk ut og tok MM-øvelsen «tidsklemma», som går ut på å slippe en ball i bakken når man tror det har gått 3 minutter. Det var en fokusert gjeng som sto og telte. Etter det satte alle seg opp på sykkelen og tok sikte på Næra. En fin tur med mye blåbær, bringebær, sauer og kuer langs veien. Ved Næra ble det lunsj, bading og MM-lagkonkurranse med vannstafett. 
Dagens siste øvelse var å sykle tilbake de ca. 18 km, med mye motbakke, til Veldre Sag. Her viser barn og trenere igjen hvilken fin gjeng de er, som støtter og hjelper hverandre og holder humøret på topp til tross for mange trøtte bein. 


Torsdag var det litt regn og tåke, men det har aldri skremt skikkelige idrettsutøvere! Vi trosset været og kjørte på med orientering, skiskyting og fri aktivitet før lunsj.
Etter lunsj ble det gjennomført en rekke mesternes mester konkurranser før vinnerne kunne kåres. Det startet inne med planken og fang-marshmallows, før det var bakkeløp på bløtt gress helt til toppen av lysløypa. Etter at den verste syra var ute av beina var det klart for reaksjonsøvelse.
Så avsluttet vi dagen med hamburgere, pølser og premieutdeling!
Det ble kåret beste jente, beste gutt og beste lag. Så hadde trenerne en egen kåring som er Trenernes pris Denne går til den som har vært snill og oppmuntrende til alle, lyttet på trenerne og gitt alt uansett! 
Det har vært fire helt konge dager! 


Gleder oss til å se alle på ski til høsten og utover vinteren!  Tusen takk til alle som har bidratt på årets sommerskiskole med matlaging, sykkeltur, orienteringsposter og grilling- ingen nevnt-ingen glemt! Og en ekstra takk til trenerne som bruker ferien sin på å være med på dette. Årets trenere har vært: Marthe Allergodt, Sigurd Utseth-Hauge, Sara Hovde, Simen Antonsen, Emilie Starheim Werven, Pål Bolstad, Lilli-Kristine Lagmandsveen og Isak Engeskaug. 
En stor takk også  til alle våre sponsorer på årets sommerskislole. Vi hadde ikke klart å gjennomføre dette uten den gode støtten: Dekagon, Lierhagen skogsdrift, ASKO,  NRP Sport, Bakehuset, Eurospar Brumunddal, Arkel profil og Madshus. 
Sett av neste års sommerskiskole allerede nå! (Siste uka før skolestart)